Betboo Twitter

Betboo Twitter

Mobil cihazlar ile uyumlu bir siteye sahip olan Betboo ile nereden isterseniz oradan para kazanabilirsiniz. Sadece web sitesini değil, aynı zamanda mobil uygulamasını da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra birçok kampanyasını kullanarak kazandıklarınızı katlayabilirsiniz. Hatta ve hatta kullanıcıları arasında gerçekleştiği yarışmalara katılabilirsiniz. Örneğin kupon savaşları ya da slot yarışması gibi seçeneklere katılarak ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Ek olarak birçok farklı çekilişe imza atmaktadır. Bu çekilişlerde telefon, bilgisayar gibi ödüller verebildiği gibi araba ve ev gibi ödüller de verebilmektedir. Peki ya bunları nereden öğreneceksiniz? Tabii ki de Betboo Twitter hesabından. Eğer onu takip ederseniz sadece bunlar hakkında değil, aynı zamanda adres değişimleri hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Betboo hakkında bilgileri takip edebileceğiniz Twitter hesabı: Betboo Twitter

Betboo Çekiliş ve Kampanyaları

Üyelerini düşünen ve onlar için bünyesini çekici hale getiren Betboo artık sosyal medya üzerinde pek çok fırsatı size aktaracak. Öncelikli olarak burada yer alan paylaşımlara dikkatli bakmalısınız. Örneğin yeni bir promosyon edindiği zaman bunların tanıtımını ve çevrim şartlarını burada verebilmektedir. Hatta ve hatta promosyona yeni sahip olduysa kullanan ilk 5 kişiye çevrim şartsız verebilmektedir. Doğal olarak Betboo Twitter hesabı sayesinde ilk sizin haberiniz olabilir ve bundan faydalanabilirsiniz. Düzenlediği çekilişler hakkında bilgi edinebilir ve büyük ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Her zaman sosyal medya üzerinde çeşitli paylaşımlara yer vermektedir.

Betboo Yeni Adresi

İllegal olmasından dolayı adresleri bloke edilen Betboo bundan dolayı yeni bir adres alıyor. Onu da yine Twitter hesabında veriyor. Hem de bunu biyografisine sabitliyor. Yani hiç uğraşmadan adresini bulacak ve istediğiniz gibi giriş yaparak kullanabileceksiniz. Bilmelisiniz ki adres değişimlerini biz de hatırlatıyoruz. Yeni adreslerini hemen burada verip giriş yapmanıza yardımcı oluyoruz. Bu sayede hiç vakit kaybetmiyorsunuz. Tabii en kısa yol sosyal medya üzerinde verdiği bağlantılardır. Onlara bir kere tıklamanız size yardımcı olacaktır. Artık Betboo yeni adresi ne zaman değişse buraya bakacak ve onu bularak giriş yapabileceksiniz. Eğer Twitter kullanmıyorsanız onun kullandığı diğer sosyal mecralardan takip edebilirsiniz. Bu sayede vakit kaybetmez ve doğrudan sitesini kullanma fırsatı bulursunuz.

Yorum yapın